Filteren
Filteren
Fabrikanten
Prijs
tot

Automatische openers (Automatic Activation Devices (AAD))

Cypres 2 Expert
(0 reviews)
  1.288,-
   Leverbaar
  Cypres 2 C-mode
  (0 reviews)
   1.288,-
    Leverbaar
   Cypres 2 Wingsuit
   (0 reviews)
    1.728,-
     Leverbaar
    Cypres 2 Speed
    (0 reviews)
     1.288,-
      Leverbaar
     Cypres 2 Tandem
     (0 reviews)
      1.288,-
       Leverbaar
      Cypres 2 Student
      (0 reviews)
       1.288,-
        Leverbaar
       MarS m2 multi AAD
       (0 reviews)
        1.087,79
         Op voorraad

        De MarS m² multi is een elektronisch automatisch activeringsapparaat dat werkt volgens het principe van drukmeting. Het belangrijkste middel voor het detecteren van de hoogte en de valsnelheid is een druksensor. De hoogte wordt berekend op basis van het verschil tussen de twee atmosferische luchtdrukken. De luchtdruk op huidige hoogte en luchtdruk op landingslocatie “GROUND ZERO”. De luchtdruk op de landingsplaats wordt gemeten en ingesteld na het inschakelen van het apparaat tijdens de kalibratie. Deze luchtdruk wordt automatisch aangepast door een verandering in de luchtdruk gedurende de dag zonder tussenkomst van de gebruiker. De MarS m² multi controleert elke 32 seconden de barometrische omgevingsdruk en bepaalt of het vliegtuig is opgestegen. Zo ja, dan begint het de hoogte en valsnelheid van de skydiver te volgen. De druksensor meet in vrije val 8 x per seconde de atmosferische druk.

        De verzamelde informatie wordt door middel van een microprocessor en ingenieuze software geëvalueerd en omgezet in een reële valsnelheid en hoogte. Hierdoor is het MarS m² multi-apparaat in staat om te voldoen aan de vooraf ingestelde criteria van valsnelheid in combinatie met hoogte boven de landingslocatie, de sluitloop van de reserveparachute door te snijden met behulp van de cutter.

        Het apparaat wordt alleen geactiveerd als aan de vooraf ingestelde criteria wordt voldaan; de criteria verschillen afhankelijk van de ingestelde profielen – STUDENT (Stu), INTERMEDIATE (Int), PROFESSIONAL (Pro), CANOPY PILOTING (Cpi) en TANDEM (Tan)