MarS m2 multi AAD

MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
1.087,79
 Leverbaar
MarS m2 multi AAD
MarS m2 multi AAD
( reviews)
1.087,79
 Leverbaar
Deel dit product
Omschrijving

De MarS m² multi AAD is een automatisch elektronisch activeringsapparaat dat werkt volgens het principe van drukmeting. Het belangrijkste middel voor het detecteren van de hoogte en de valsnelheid is een druksensor. De hoogte wordt berekend op basis van het verschil tussen de twee atmosferische luchtdrukken. De luchtdruk op huidige hoogte en de luchtdruk op landingslocatie “GROUND ZERO”. De luchtdruk op de landingsplaats wordt gemeten en ingesteld na het inschakelen van het apparaat tijdens de kalibratie. Deze druk wordt automatisch aangepast door een verandering in de luchtdruk gedurende de dag zonder tussenkomst van de gebruiker. De MarS m² multi controleert elke 32 seconden de barometrische omgevingsdruk en bepaalt of het vliegtuig is opgestegen. Zo ja, dan begint het de hoogte en valsnelheid van de skydiver te volgen. De druksensor meet in vrije val 8 x per seconde de atmosferische druk.

De verzamelde informatie wordt door middel van een microprocessor en ingenieuze software geëvalueerd en omgezet in een reële valsnelheid en hoogte. Hierdoor is het MarS m² multi-apparaat in staat om te voldoen aan de vooraf ingestelde criteria van valsnelheid in combinatie met hoogte boven de landingslocatie, de sluitloop van de reserveparachute door te snijden met behulp van de cutter en zo de reserveparachute te activeren.

Het apparaat kent de volgende instellingen: STUDENT (Stu), INTERMEDIATE (Int), PROFESSIONAL (Pro), CANOPY PILOTING (Cpi) en TANDEM (Tan)