Skydive Supplies

Laat je niet vallen

André Masurel

André Masurel is de eigenaar van Skydive Supplies.

André beoefent al ruim 37 jaar het parachutespringen. Als zeer gepassioneerd springer weet André waar hij over praat. Daardoor deelt hij zijn kennis ook graag aan andere springers, zowel ervaren als beginners. Met veel plezier neemt hij je mee in het avontuur van het parachutespringen. Het verbinden van mensen loopt als een rode draad door de organisatie van Skydive Supplies zoals André dat voor ogen heeft. 

Advies is een vanzelfsprekendheid en André neemt daar dan ook de tijd voor.

André denkt mee met de actieve springer in zaken als onderhoud, vervangen van onderdelen en aanschaffen van materialen.

Voorbeeld: je hoeft geen nieuwe hoogtemeter te kopen als je batterijklepje defect is, Die klepjes zijn gewoon te koop. Da’s een stuk goedkoper.

Theorie-avonden met André Masurel

André Masurel zet zich op diverse manieren in voor de springsport. Daarom organiseert hij vrijwillig het hele jaar door theorie-avonden. Deze vinden 1 x per maand plaats op vrijdagavond voor het A-brevet en het B-brevet.Aanvangstijdstip 19.00 uur. Voor het C- / D-brevet wordt 2 x theorie-avond per examendatum georganiseerd.

Ben je zover om het theorie-examen voor het A- of B-brevet af te leggen? Ook daarvoor kan je zonder afspraak, bij André, bij Skydive Supplies, terecht.